Hotelluksus under vann

Alltid drømt om å sove under vann? Det finnes flere muligheter for det i verden, men ingen så luksuriøs som det planlagte undervannshotellet i Dubai.

Publisert
Sist oppdatert

For 500 millioner dollar (3.875.000.000 kroner) planlegger investorer i Dubai å bygge verdens første luksushotell under vann. Mer enn 200 suiter skal fra oktober 2006 bli tilgjengelige for pengesterke turister med behov for svalt undervannsliv i ørkenstaten.

Skroll ned for mer.Du må virkelig gå i dypet for å komme inn på Hydropolis, det nye fantasihotellet som skal bygges i Dubai. Eller riktigere sagt, bygges ved Dubai. Selve hotellet blir nemlig å finne 300 meter fra kysten i Jumeirah, et eksklusivt hotellområde i Dubai. Hotellet skal ligge på 20 meters dyp, og vil dekke mer enn 100.000 kvadratmeter av havbunnen. Priser for overnatting vil sannsynligvis ligge på opp mot 43.000 kroner per natt!

Glassmanet

Hotellet vil bestå av tre deler; en landstasjon med resepsjon, en tunnel under vann og selve hotellkomplekset med alle rommene som ligger fullstendig under vann. Dessuten skal to glasskupler stikke opp av vannet, og her skal det anlegges kunstige strender der gjester kan snorkle over rommene sine. Vi har også lest om maskiner som skal beskytte gjestene mot den brennende solen ved å lage kunstige tåkeskyer over strendene midt på dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer