Høy partyfaktor i hjemmekoselige Lisboa

Reiseekspertene har talt. I år er det Lisboa som er trendy, og dessuten er Portugal verter for fotball-EM. Av: Vibeke Montero. Bilder: Photito.com

Publisert
Sist oppdatert

Lisboa er en av årets heteste reisemål, og et spennende alternativ for deg som er ferdig med Barcelona, Roma og Paris. Portugals hovedstad er overkommelig som weekenddestinasjon, og fortsatt en billigere by å besøke enn sine større søsken rundt Middelhavet.

 • Se de vakre bildene fra Lisboas gater og folkeliv.
 • Lever om natten

  Vi har sjekket trykket i storbyen, og funnet ut èn ting: Det er vanskelig å reise til Lisboa uten å havne midt oppi en eller annen festival. Dette er byen som aldri sover. La deg friste av religiøse, sakrale festivaler, musikk som gir frysninger langs ryggraden eller fyrverkeri og party i gatene!

 • Sånn ser Lisboas partykalender ut.
 • Distriktene alle snakker om

  Det kanskje aller beste med Lisboa er at med kun en smule planlegging, kan du få med deg det beste byen har å by på selv på kort tid. Hovedstaden hviler på sju små høyder som har skapt en naturlig oppdeling av distriktene som hvert har sin spesielle sjarm.

  Alfama-distriktet er beryktet for sine fargerike mennesker og for sin arkitektur som er den samme i dag som i middelalderen. Her lever byens pirater og prostituerte i skyggene av praktfulle Castelo de São Jorge.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer