Høydepunkter i Disneyland

De kjente figurene i liveformat er kanskje barnas favoritt. Av Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert
Disneyfigurer og barn er god match. Foto: Stine Okkelmo
Disneyfigurer og barn er god match. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


 • Møte Mikke Mus og vennene hans

 • Et av høydepunktene for barn er å møte sine disneyfavoritter ”på orntli”. De dukker opp med jevne mellomrom på forskjellige steder i parken, spesielt langs Main Street. For å få en ordentlig oversikt lønner det seg å studere kartet over parken som finnes ved inngangen og ved de fleste attraksjonene. Figurene er bare tilgjengelig for kyss, klapp og klem (og bilder til bestemor og bestefar) i 15 minutter av gangen. Dette er rett og slett fordi det ikke er bra å traske rundt i de varme kostymene for lenge i strekk. Den korte audienstiden betyr at dere kan risikere å ikke slippe til dersom det er mange mennesker i parken.

  For å sikre motivet til neste julekort er et alternativ å spise disneyfrokost hos Walt’s hvor Mikke, Pluto og de andre disneyfigurene vandrer rundt ved bordene. Frokosten koster €25 (cirka 190 kr) for voksne og €17 (cirka 135 kr) for barn opp til 11 år. Det samme gjelder dersom dere lunsjer på The Lucky Nugget Saloon mellom 12 og 15 (€30 /235 kr for voksne, €15 /120 kr for barn) eller kjøper buffet på Plaza Garden Restaurant (ikke mandag og tirsdag) mellom 15 og 17.30. Dette koster €12 (cirka 95 kr) per person. Husk å bestille bord på forhånd!

 • Den store paraden

 • The Wonderful World of Disney, en fargerik og flott parade med figurer fra disneyklassikere som Skjønnheten og Udyret og Peter Pan, går av stabelen hver dag klokken 16. Paraderuten går langs Main Street U.S.A. For å få best mulig utsikt bør dere ta oppstilling tidlig.

  Tilbake til innledningen.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer