Høydepunkter i Disneyland

De kjente figurene i liveformat er kanskje barnas favoritt. Av Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert

Møte Mikke Mus og vennene hansEt av høydepunktene for barn er å møte sine disneyfavoritter ”på orntli”. De dukker opp med jevne mellomrom på forskjellige steder i parken, spesielt langs Main Street. For å få en ordentlig oversikt lønner det seg å studere kartet over parken som finnes ved inngangen og ved de fleste attraksjonene. Figurene er bare tilgjengelig for kyss, klapp og klem (og bilder til bestemor og bestefar) i 15 minutter av gangen. Dette er rett og slett fordi det ikke er bra å traske rundt i de varme kostymene for lenge i strekk. Den korte audienstiden betyr at dere kan risikere å ikke slippe til dersom det er mange mennesker i parken.

For å sikre motivet til neste julekort er et alternativ å spise disneyfrokost hos Walt’s hvor Mikke, Pluto og de andre disneyfigurene vandrer rundt ved bordene. Frokosten koster €25 (cirka 190 kr) for voksne og €17 (cirka 135 kr) for barn opp til 11 år. Det samme gjelder dersom dere lunsjer på The Lucky Nugget Saloon mellom 12 og 15 (€30 /235 kr for voksne, €15 /120 kr for barn) eller kjøper buffet på Plaza Garden Restaurant (ikke mandag og tirsdag) mellom 15 og 17.30. Dette koster €12 (cirka 95 kr) per person. Husk å bestille bord på forhånd!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer