Høytflygende vinnerbilde

Norske bilder endte i tet i DinSides fotokonkurranse. Vinnerbildet ble Jostein Askjers himmelsvevende stup, mens leserfavoritten Ørjan Moes blå fiskevann kapret andreplassen.

Publisert
Sist oppdatert

Sommerens store fotokonkurranse er avsluttet, og vi kan endelig avsløre vinneren. 16 gode bilder har konkurrert om premiene, og avgjørelsen er tatt ved hjelp av leseravstemming og juryvurdering.

Skroll ned for mer.I leseravstemningen vant Ørjan Moes blå fiskevann over Jostein Askjers stupebilde, med 47 stemmer og et par små prosent. Når juryens vurderinger kommer med, blir rangeringen snudd på hodet, og Askjer går av med sammenlagtseieren fordi han ender på andreplass både hos jury og lesere, mens Moe ikke er like godt likt av juryen. Det betyr Moe med sitt fiskevann får andrepremien, et Pentax Optio 33L fra FOVI AS, mens stupebildet har sikret vinneren Askjer, et Nikon Coolpix SQ fra Interfoto,

- Bildet ble tatt i sommer utenfor Kragerø, med et digitalkamera fra Pentax som ble anskaffet ved juletider i fjor, forteller en overrasket og glad Askjer på telefon fra Bergen. Den himmelsvevende effekten har fotografen oppnåd ved å holde kameraet helt nede på nivå med stupebrettet som stuperen tar sats fra.

- Det ser mye høyere ut på bildet enn det egentlig var i virkeligheten, forteller Askjer til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer