Hundegalskap i USA

Ikke bare skal mor skjemmes bort med massasje, eller gutta lures til å tro at spa er tingen med reiseselskapet SPA Travel's Gentlemens Choice - også våre firbente venner fortjener helse gjennom vann, skal vi tro amerikanerne. De betaler gladelig tusener for å gi sin pelsvenner et opphold på en av de hundrevis av hundespaene som har dukket opp 'over there'.

Vannmasasje for firbente i Dogpaddle. Foto: www.dogpaddle.net Foto: www.dogpaddle.net
Vannmasasje for firbente i Dogpaddle. Foto: www.dogpaddle.net Foto: www.dogpaddle.net Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Amerikanerne drar som kjent det meste litt lenger enn de fleste. Ingenting skal overlates til tilfeldighetene og finnes det profesjonelle som kan gjøre jobben, kan de sikkert gjøre den bedre enn deg. Du er for eksempel ikke noen før du har din egen terapeut. Og det siste som gjelder er at også firbente skal overlates så mye som mulig til profesjonelle.

Hundepasser, hundekennel, hundefrisør, hundehotell; hundedaghjem, og nå altså: hundespa.

SPAr meg!

For eksempel, på Atlanta Dog SPA kan firbente venner få terapeutisk massasje og neuromuskulær terapi til henholdsvis 55 dollar (387 kroner) og 95 dollar (669 kroner). Den terapeutiske massasjen for hunder lover å virke både beroligende og avslappende. Resultatet? En garantert sunn og logrende firbent venn. Behandlingen varer mellom en halv time og 45 minutter, men det kommer an på hvor villig hunden er. Nevnte jeg at de organiserer hundebursdager?

I tillegg kan den firbente få svømmeterapi på Dogpaddle. Dette skal ettersigende hjelpe med rehabilitering av revmatisme, vekstforstyrrelser i hofte og albu, ortopedisk kirurgi, gienvinnelse av muskelkraft etter slag og lammelser, pre/post-kirurgisk behandling, geriatri - og andre spesielle tjenester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer