Hunderfossen

Eventyrparken Hunderfossen har over femti attraksjoner å by på.

Publisert
Sist oppdatert

Parkens motto er "lek og lær", og det pedagogiske prinsippet er godt synlig i de fleste aktivitetene og attraksjonene. Foruten å la seg imponere over det 14 meter høye trollet og Ivo Caprinos fabelaktige dukker, er det mye å ta seg til i Hunderfossen: Her er bondegård med levende dyr, bassengområde, rafting, vokskabinett, bilbaner og mye annet.

Ivo Caprino har vært bidragsyter til flere av parkens attraksjoner: Eventyrslottet, Il Tempo Gigante, Eventyrkinoen med mer.

Nytt i år: Sirkusteater i regi av Haugesund Teater. Forestillingen Trollprinsen viser trollprinsens strabasiøse reise for å vinne prinsessen. Spilles i juli etter parkens stengetid, passer for barn fra tre år. Egne billetter må løses: Barn 165 kroner, voksne 185 kroner. Barn under tre år gratis.

Sesong: Åpent daglig i juni, juli og august, ellers i helgene fra 24. mai til 9. september.Priser: Varierer med høysesong og lavsesong. Høysesong – og dermed høyere priser – fra 21. juni til 10. august.Voksne: 190/215Barn 3-13 år: 175/190Barn under tre år gratis.Parken har egne honnørpriser, gruppepriser og 2-dagersbillett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer