Hurtigrutecruise for 790 kr

Et cruise langs verdens vakreste kyst er ikke så dyrt som du tror.

På ruten langs Helgelandskysten får du med deg Torghatten, blant annet. Foto: Hurtigruten
På ruten langs Helgelandskysten får du med deg Torghatten, blant annet. Foto: Hurtigruten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uten grunn at en tur med Hurtigruten regnes som verdens vakreste sjøreise. Har du ikke fått tatt noen tur ennå? Synes du det er for dyrt?

Da er kanskje et aldri så lite minicruise tingen for deg. Du kan nemlig også være passasjer på kortere strekninger, til priser helt nede i 790 kroner per person.

Hurtigruten selger nemlig ut restplasser på enkeltstrekninger, på nettsiden www.velgogseil.no. Her kan du for eksempel reise fra Tromsø til Bodø for 790 kroner, eller fra Trondheim til Bergen for 990 kroner. (Se flere priseksempler lenger ned i saken.)

- Dette gir deg en liten smakebit av et seilas langs vår fantastiske kyst, sier Stein Lillebo i Hurtigruten.

Nordland på sitt flotteste

Hvis du for eksempel velger turen fra Tromsø til Bodø eller omvendt, får du med deg vakre Lofoten. Og nå sommerstid får du med deg den flotte naturen uansett når på døgnet båten seiler forbi.

- Turen mellom Bodø og Ålesund er også flott. Da seiler vi innaskjærs langs unike og vakre Helgelandskysten, med fjellformasjoner som Hestmannen, De 7 Søstre og Torghatten. Dette er en kjempefin reise hvor vi passerer polarsirkelen, for mange et stort høydepunkt, sier Lillebo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer