Hva er egentlig inkludert i all inclusive?

All inclusive er blitt veldig populært, men hva er egentlig inkludert?

Hva er egentlig inkludert i all inclusive?
Publisert
Sist oppdatert

Pakkereiser og all inclusive konseptet er mer populært enn noen gang. Men hva er egentlig en pakkereise, og hva inkluderes i all inclusive? Sjekk hva du kan forvente deg, og hvilke rettigheter du har.

Les også: All inclusive betyr ikke fri flyt

All-inclusive

I gamle dager var det noe som het helpensjon. Det betydde at du fikk frokost, lunsj og middag på hotellet. Drikke måtte du vanligvis betale selv.

I dag har vi all inclusive, det vil si at alt er inkludert. Hva som menes med det er ikke alltid klart, og mye handler om hva selskapet lover deg. Forbrukerrådet har gjort en liten undersøkelse blant de mange tilbudene, med punkter du bør sjekke ut:

Hvor kan du spise? Fra kun hotellets matsal eller også andre søsterhotellers spisesteder?Når kan du spise? Fra kun fastsatte tider rundt frokost, lunsj, middag til full tilgang på kaker, iskrem og frukt hele tiden samt nattmat og roomservice.Hva kan du spise? Valgmuligheter av mat: Fra buffét til a la carte frokost, lunsj og middag med kaker og frukt som mellommåltid og iskremmaskin kun for barna til varm, lunsj og gourmetmiddag uten å betale ekstra (cover-charge er ikke uvanlig).Hva kan du drikke? Fra at drikke ikke er inkludert (selv vann!), til alt inkludert som kaffe/te, brus, saft, øl, vin og sprit.Les også: Penger ut av vinduet

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer