Hva gjør denne i resepsjonen?

Ville elefanter på årlig vandring gjennom hotell.

Mfuwe Lodge ligger langs ruten til elefantflokkens favorittmat som er mangoer. Derfor vandrer de gjennom hotellet hvert år når mangoene er modne.  Foto: Mfuwe Lodge
Mfuwe Lodge ligger langs ruten til elefantflokkens favorittmat som er mangoer. Derfor vandrer de gjennom hotellet hvert år når mangoene er modne. Foto: Mfuwe Lodge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en utrolig begivenhet i seg selv å se ville elefanter. Men hvordan ville du reagert dersom et titalls ville elefanter hadde vandret gjennom resepsjonen på hotellet ditt?

På Mfuwe Lodge i South Luangwa nasjonalpark i Zambia finner den uvanlige begivenheten sted hvert år. Hver november trasker en flokk på rundt ti elefanter gjennom hotellet. Hotellet ligger nemlig midt på elefantflokkens rute til favorittmaten, nemlig ville mangoer, skriver nettutgaven av The Telegraph.

Safari for tøffinger

Nærkontakt

Andy Hogg, er direktør i Bushcamp Company, som driver hotellet. Han forteller til avisen at han aldri har vært vitne til en slik nærkontakt mellom mennesker og ville elefanter før.

- Elefantene går gjennom hotellet nesten hver dag i fire til seks uker, når mangoene er modne. Flokken består av ti elefanter, og det er bare denne flokken som går gjennom hotellet, forteller han til avisen.

Til tross for at elefantene kommer veldig nært gjestene på hotellet, må gjestene alltid holde seg på avstand. Det finnes både murer og vegger som skal beskytte gjestene dersom noe skulle gå galt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer