Hva har du gjemt i kofferten?

En flyvertinne?

Er du en flyvertinnesmugler? Foto: Thecheeky.com
Er du en flyvertinnesmugler? Foto: Thecheeky.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lei av din kjedelige, sorte koffert? Lyst til å vekke oppsikt når du brøyter deg igjennom den fulle innsjekkingshallen på flyplassen? Da må dette være midt i blinken!

Ideen er faktisk ganske morsom. Du klistrer på et stort klistremerke på kofferten din, og det ser ut som om du smulger med deg penger, kokain, sexleketøy eller en flyvertinne!

Så er det bare å håpe at sikkerhetsvaktene på flyplassen synes spøken er like morsom som deg, og ikke endevender kofferten din i stedet.

Uansett er klistremerkene en morsom idé. Man kan ikke annet enn å bli i godt humør av å tenke på at det er noen som ikke bare har sittet og pønsket ut dette, men faktisk gått til det steget og produsert dem slik at du og jeg kan kjøpe. Det finnes visst folk som leker seg gjennom livet ...

Forbudt i Canada

Det er den kanadiske nettsiden Thecheeky.com som selger klistremerkene. Men gründerne som står bak selger bare klistremerkene til folk som bor utenfor Canada. Det kanadiske transportdepartementet har nemlig forbudt salg av klistremerkene i landet. De synes ikke klistremerkene er morsomme i det hele tatt. Det er ifølge transportdepartementet ikke lov å spøke med at kofferten inneholder våpen, eksplosiver, annet brannfarlig materiale eller andre gjenstander som kan skade flysikkerheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer