Hva kan du om Kina?

Test dine kunnskaper om OL-verten.

Publisert
Sist oppdatert

Kina er i fokus som bare det for tiden, og i dag topper det seg, ettersom 08.08.08 er lykkedagen da De olympiske leker 2008 offisielt åpner.

Det er ikke bare OL som gjør at Kina er så mye omtalt. I løpet av de siste 10-15 år har landet hatt en rasende økonomisk utvikling det er vanskelig å finne maken til i historien. Kina er i ferd med å bli verdens viktigste økonomi, og dermed vil verdensordenen (der USA tradisjonelt troner på toppen) endres.

Kina er et ufattelig stort land, både i utstrekning og populasjon. Her er alt fra ørkener til subtropisk regnskog, tundra til høyfjell. Et spennende reisemål for kulturinteresserte og naturinteresserte. Nå spørs det om OL vil øke turistantallet til landet. Vi har tidligere skrevet om en undersøkelse som viste at OL skremmer vekk turister. Men, har du lyst til å dra til Kina, skal du vite at det finnes utallige opplevelser som venter deg der.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer