Hva kan jeg tjene på dette?

Det er jo logisk å spørre seg selv. Hva har jeg å vinne på dette? Ville Saga Solreiser tilbudt dette om de har noe å tape på det? Svaret er: Du kan tjene flere tusener av kroner. Bare se her!

Publisert
Sist oppdatert

Kun hotell: Spar tusener

  1. Hva kan jeg tjene på dette?


Men det er jo så mange andre tilbud du kan benytte deg av - eller? Her gjelder det bare å forberede seg grundig.

Vi prøver å bestille en tur til London en tilfeldig valgt helg i vinter. En pakketur koster fra 6.390 for to (med mulige 200 kroner i avslag ved bestilling på internett).

Ønsker du å bo på samme hotell, men ordner reisen selv er prisen den samme helgen 1.520 kroner for to voksne. I tillegg kommer to flybilletter med SAS tur-retur for to for 4.212 kroner. Summa summarum: 5.732 for to.

Dette er 658 kroner spart. I London-penger er dette en enkel middag for to med en flaske vin til. Velger du å reise midtuke i stedet for en helg, og kan kjøpe Ryanairs billigbilletter, kommer tre dager i London på 2.420. Da kan man reise fire stykker for prisen av en pakkehelg - og fremdeles ha penger igjen til et par pint på puben.

Prissammenligninger for ukesreiser i langt sydligere destinasjoner er litt vanskeligere, fordi forskjellige flyselskaper flyr til ulike destinasjoner. Her kan det nok være noe penger å tjene, men også mye penger å tape om du velger fleksibilitet fremfor en pakkeløsning.

- Å kjøpe en pakkereise hos Saga Solreiser kommer alltid til å være enklest og billigst (i forhold til å kjøpe flyreisen og hotelloppholdet separat fra Saga Solreiser), sier Anne-Lise Sørli, administrerende direktør i Saga Solreiser.

Men det er jo ikke alltid bare pengene det kommer an på?

Hva synes du er viktigst når du skal bestille ferie?

(Avsluttet)
Pris. Jo billigere, jo bedre.(44%) 145
Fleksibilitet. Når jeg først har fri vil jeg ha en ferie som møter alle mine behov.(27%) 88
Individualitet. Jeg ønsker å skreddersy min egen, unike, ferie.(24%) 81
Valgmuligheter. Jeg forandrer gjerne mening underveis.(5%) 17
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer