Hva koster mat og drikke hos Color Line og Stena Line?

Hva koster det å spise og drikke på danskebåten?

Skal du med danskebåten fra Oslo eller Larvik i sommer? Vi har sjekket hvordan prisnivået er, og hva det egentlig koster å spise og drikke på danskebåtene.

PRISER PÅ DANSKEBÅTEN: Hva koster en drink, en kaffe eller en cognac i baren på danskebåtene? Og hva koster maten i restaurantene og caféene? Dinside har testet prisene på Stena Line på strekningen Oslo-Fredrikshavn og hos Color Line på strekningen Larvik-Hirtshals. Foto: Kristin Sørdal
PRISER PÅ DANSKEBÅTEN: Hva koster en drink, en kaffe eller en cognac i baren på danskebåtene? Og hva koster maten i restaurantene og caféene? Dinside har testet prisene på Stena Line på strekningen Oslo-Fredrikshavn og hos Color Line på strekningen Larvik-Hirtshals. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvilken danskebåt gir deg best mat, best shopping og best underholdning – og best valuta for pengene? Er det Stena Line Oslo-Frederikshavn eller Color Line Larvik-Hirtshals?

Dinside har reist med danskebåtene for å sjekke ut hva du får på de to båtene på strekningen Norge-Jylland i Danmark, og vil gi deg flere saker fra danskebåtene framover.

Nå har vi sett på prisene på mat og drikke om bord på Stena Lines Stena Saga Oslo-Frederikshavn, og på Color Lines SuperSpeed Larvik-Hirtshals.

Dette koster maten

Det er flere serveringssteder om bord begge båtene. Begge har bufférestauranter og begge har kafeer.

Vi har sjekket prisene på et utvalg av retter som er cirka de samme, om bord på begge båtene. De har selvsagt også andre retter å velge i, som vi ikke har med i denne prissjekken.

Color Line Larvik-Hirtshals har en bufférestaurant og en kafé, mens Stena Saga i tillegg til buffé og kafé har en restaurant hvor du bestiller fra en meny. Dette kompenserer Color Line med å ha et noe bedre utvalg i kaféen enn det du finner i kaféen til Stena Line.

Men, til prisene:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer