Hva koster moroa?

Sykkeltaxiene tilbyr både transport og byrundturer.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Selskapet Quickshaw har flere faste holdeplasser rundt om i byen, blant annet ved Nyhavn, Kongens Nytorv, Højbro Plads, Tivoli, Hovedbanegården, Den lille havfrue og Christiania. Du kan også praie en om du ser den på gaten. I tillegg til vanlig transport, tilbyr selskapet også sightseeing.

Sightseeing og transport

Husk at du neppe kan drasse med deg allverdens bagasje. Kommer du med kofferter, bør du satse på en vanlig taxi, og vente med sykkeldrosjen til du har installert deg på hotellet eller hvor du nå skal residere. For øvrig er sykkelturen priset ganske likt med den motoriserte taxituren, om vi sammenligner tilbakelagt distanse i sentrum.

En sone koster 25, to soner 45, tre soner 60, fire soner 75 og fem soner 90 danske kroner. Sonene er markert i et kart som hver sjåfør har, og du kan få vite den faste prisen på forhånd.

Du kan også sette sammen din egen rute, og betale for den tiden dere bruker. For en halv time koster dette 100 danske kroner, for en time 180. To timer koster 300 kroner.

Faste ruter

Nyhavn er en av holdeplassene, og også en av stoppene på sightseeingrutene.
Nyhavn er en av holdeplassene, og også en av stoppene på sightseeingrutene. Vis mer


I tillegg tilbyr selskapet tre faste ruter, til faste priser.

1: En citytur som tar 75 minutter og koster 190 danske kroner, gir deg de fleste kjente severdigheter i sentrum. Rundetårn, Rådhusplassen, Tivoli, Amalienborg, Rosenborg, Kongens Nytorv og Nyhavn er velkjente navn for de fleste.

2: Cruiseturister kan hoppe på en designtur fra Langeliniekaj. Den tar deg innom Bang & Olufsen, Royal Copenhagen, Danish Design Center og Tivoli. Turen varer 180 minutter inklusive besøkene på de nevnte steder, og koster 380 danske kroner per person.

3: I en kombinert sykkel- og båttur, kan du oppleve den danske hovedstaden langs vannet. Havfruen, Kastellet, Amalienborg og Nyhavn venter den som tar turen. Dessuten får du en rundtur i havnen med en av kanalbåtene. Turen varer totalt to timer, og koster 200 danske kroner for en eller 290 totalt for to.

Ekstern lenke:
Her finner du Quickshaw på nett.

Tilbake til innledningen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer