Hva koster moroa?

Sykkeltaxiene tilbyr både transport og byrundturer.

Publisert
Sist oppdatert

Selskapet Quickshaw har flere faste holdeplasser rundt om i byen, blant annet ved Nyhavn, Kongens Nytorv, Højbro Plads, Tivoli, Hovedbanegården, Den lille havfrue og Christiania. Du kan også praie en om du ser den på gaten. I tillegg til vanlig transport, tilbyr selskapet også sightseeing.

Sightseeing og transport

Husk at du neppe kan drasse med deg allverdens bagasje. Kommer du med kofferter, bør du satse på en vanlig taxi, og vente med sykkeldrosjen til du har installert deg på hotellet eller hvor du nå skal residere. For øvrig er sykkelturen priset ganske likt med den motoriserte taxituren, om vi sammenligner tilbakelagt distanse i sentrum.

En sone koster 25, to soner 45, tre soner 60, fire soner 75 og fem soner 90 danske kroner. Sonene er markert i et kart som hver sjåfør har, og du kan få vite den faste prisen på forhånd.

Du kan også sette sammen din egen rute, og betale for den tiden dere bruker. For en halv time koster dette 100 danske kroner, for en time 180. To timer koster 300 kroner.

Faste ruter

I tillegg tilbyr selskapet tre faste ruter, til faste priser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer