Hva lurer i prislisten?

Bruk god tid på de første sidene!

Publisert

Les prislisten nøye

Noen av de viktigste sidene, som du skal lese nøye, er de aller første sidene i prislisten. Her står alle spesialtilbudene til de forskjellige charterarrangørene utførlig forklart. Her får du oversikt over alt fra Bestill-tidlig rabatter til gode tilbud på leiebiler. Her finner du også informasjon om hotell som har spesialtilbud. Er prisen og solen det viktigste på reisen, kan det hende du får tips til hotellvalg på noen av disse sidene.

Får alle barn halv pris?

Ikke alle barn får halv pris når de reiser. Det som bestemmer dette er hvorvidt alle de ordinære sengene i en leilighet er i bruk. Hvis et barn ligger i en ordinær seng (ikke ekstraseng) blir det fullpris. Når barn ligger i ekstraseng kommer rabatten – og på enkelte hotell får de halv grunnpris. Denne oversikten finner du i prislisten. Du kan også finne mer om prisen for barn på reise i denne artikkelen.

Synes du prislistene til charteroperatørene kan være vanskelige å forstå? Du er ikke alene. Her har du en kort oversikt over hvordan prisene er bygget opp:

Alle prisene du ser ved første øyekart i prislisten er såkalte grunnpriser. Under hver leilighetskategori står alle tillegg og rabatter oppgitt. Rabatter kan være bestill tidlig rabatt eller ekstrasengsrabatter. Tillegg kan være høyere pris på grunn av havutsikt fra hotellrommet, flytillegg, forsikringer osv. Totalprisen er grunnpris minus rabatten pluss tilleggene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer