Hva skjer med flybilletten?

Ved et tastetrykk blir plutselig New York-turen 11.857 kroner dyrere.

Hva skjer med flybilletten?
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager har både SAS og Norwegian vårsalg på flybilletter. Kampanjene varer til og med 21. mars, og begge flyselskapene tilbyr billige enveisbilletter til storbyer.

New York er en storbyene som SAS tilbyr billige flybilletter til. I den forbindelse ville DinSide sjekke hva som var lavest pris til storbyen.

>>>SAS lanserer Smart Pass for VIP-kunder

Prisen endrer seg

Ved første øyekast kan det virke som om flyselskapet tilbyr ekstremt billige billetter i mai. Her ser det ut som New York-billetten koster 2.676 kroner ved utreise 23. mai fra Gardermoen. Det ser også ut som at det er mulig å reise hjem lørdag 28. mai til 2.179 kroner.

Men det er helt til vi klikker på datoene.

Da endrer nemlig flybillettene seg drastisk. Plutselig har reisen til New York gått fra å være 2.676 kroner til å bli 8.603 kroner. Det er altså en prisøkning på 5.927 kroner.

Men det er ikke bare flyreisen til New York som har endret seg i pris, returreisen har også økt. Før vi klikket på datoen 28. mai kostet den 2.179 kroner, mens nå koster den 8.106 kroner, som er 5.930 kroner mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer