Hva skjer med flybonusen din?

Braathens Wings legges ned, og poengene kan du overføre til SAS Eurobonus. Hva betyr det for deg som har vært bonussamler hos Braathens?

Publisert
Sist oppdatert

Nå kan du ikke lenger samle bonuspoeng på flyreiser innenlands. Noe av grunnen er at myndighetene ønsker å legge til rette for konkurranse på innenlandsflygninger. Men det er flere endringer i vente for bonusjegerne. 1. januar 2003 er Braathens bonusprogram, Wings, historie. Alle bonuskunder hos Braathens får tilbud om å fortsette poengsankingen med Eurobonus, og overføringen vil skje i løpet av 1. kvartal neste år. Da kan du samle alle poeng fra flyreiser med Braathens og SAS i et bonuskort, og det blir lettere for flere å få nok poeng til å bruke dem på reiser med begge selskapene.

For deg med mange poeng

Begge ordningene praktiserer i dag trinnvis rangering av medlemmer etter hvor mange poeng de har samlet opp. Jo høyre oppe i rangeringen, jo flere fordeler får du. Wingsmedlemmer som har oppnådd høy rangering, vil beholde tilsvarende status i EuroBonus ut 2003. Deretter må de tjene opp fordelen på lik linje med andre eurobonusmedlemmer. Har du allerede høyere status i EuroBonus enn i Wings, vil du beholde denne. Poengene som overføres fra Wings til EuroBonus kan brukes på lik linje med EuroBonus-poeng, men vil ikke bidra til å øke statusen i EuroBonus ytterligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer