Hva skjuler seg bak smilet?

Kambodsja er et spennende reisemål med en grufull historie. Se ukens bilde fra Tonlé Sap under.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise presenterer hver uke et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber. Har du et bilde du gjerne vil vise frem? Send det og en beskrivelse av hvor og når det er tatt til reise@dinside.no.

Interessert i fotografering? Sjekk tipsene fra Arne Nævra, en av Norges mest profilerte naturfotografer.

Ukens bilde:

Ukens bilde er et leserbilde sendt inn av Tor Inge Mjelde.

- Bildet er tatt av min kjæreste Tu Tran på reisen vi hadde sammen i november 2008 i Vietnam og Kambodsja. Motivet er fra en av de veiløse landsbyene i innsjøen Tonlé Sap, der alle hus står i vannet på påler. Denne vennlige damen kom roende over vannveien for å hilse på de nye gjestene i landsbyen, sier Mjelde. DinSide takker for det fine bildet som er fra et historisk viktig og interessant sted i Kambodsja. Tonlé Sap (som egentlig betyr Den store ferskvannselven) er en kombinert innsjø og elv som er av meget stor betydning for Kambodsjas landbruk og innlandsfiske. Den ligger i Siem Reap-provinsen nord i landet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer