Hver fjerde har hatt sex på stranden

...men vi burde tenke oss om.

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver fjerde brite sier de har hatt sex på stranden, ifølge en undersøkelse gjort av det britiske selskapet Direct Holiday Bookings.

Av disse ble fem prosent tatt på fersk gjerning, viser undersøkelsen, som ble gjort i samband med en rettsak hvor to briter nylig ble dømt til tre måneders fengsel for å ha hatt sex på stranden i Dubai. Dommen er nå anket.

Les mer om hva som skjedde her...

Vi gjør det på stranden

Feriesex er på langt nær noe nytt, selv om historien fra Dubai har gått verden over i pressen. Av de 1.000 personene som deltok i undersøkelsen, svarte 26 prosent at ferieromantikken hadde ført til sand i trusen, ifølge VG Nett.

Hit drar damene for sex

Sex på stranda?

Kunne du tenke deg et erotisk eventyr på en sandstrand? (Avsluttet)
Jeg har allerede hatt det!(43%)
Ja, det hadde vært noe!(31%)
Ja, dersom stranden var helt øde...(18%)
Nei, sex hører ikke hjemme ute i offentlig rom!(5%)
Nei, sand i alle kriker og kroker...(4%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


De fleste som svarte ja på spørsmålet var unge. Av de under 30 hadde 36 prosent hatt sex på stranden, av de under 40 hadde 19 prosent gjort det på stranden. Nesten alle deltakerne i undersøkelsen svarte at hendelsen i Dubai har fått dem til å tenke seg om en gang til før de koser i vannkanten neste gang.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer