Hvit jul

FERIE: Agadir i stedet for Alta, Gran Canaria i stedet for Glomma? Stadig flere nordmenn feirer jul utenlands. Det er fortsatt ledige plasser.

Klar for å bytte ut snøen med en hvit strand?

Foto: Karoline Brubæk Foto: Karoline Brubæk
Klar for å bytte ut snøen med en hvit strand?

Foto: Karoline Brubæk Foto: Karoline Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rundt 35.000 mennesker drar på charterferie i jula. Vil du være med på moroa, bør du være rask i avtrekkeren. Charterselskapene begynner å gå tom for julereiser.

Få plasser igjen

Vil du på chartertur med Ving, må du bestille raskt; flyene er i ferd med å fylles opp. Ving vil i år sende 7.000 nordmenn på juleferie til sine destinasjoner.

- Det er trangt om plassen hos oss, sier markedsdirektør i Ving, Ivar Nohr til DinSide. - Det gjelder å tenke litt alternativt. I uke 52 har vi ukesturer til Madeira som koster 4.995 kroner med hotell. Man kan også reise til Egypt på ukestur den 21. desember for 4.595 kroner. En super julegave er også vårt Mallorca-tilbud: to uker med hotell for 2.995 kroner med avreise 22. desember. På Mallorca er det virkelig god mat og flotte shoppingmuligheter.

Hos Ving er det fortsatt ledige plasser på reiser med avgang første juledag.

Star Tour selger en tredjedel av charterreisene rundt juletider. Cirka 12.000 nordmennn tar turen sørover med Star Tour i desember.

- Når det kommer snø, merker vi det, sier Lena Petterson, informasjonssjef i Star Tour. - Etternølerne kommer nå, og det har gått bra unna de siste dagene. Vi har ledige plasser til Lanzarote fra Sandefjord Torp og Kristiansand den 24. desember. Fra Oslo er det ledig til Gran Canaria. På ukesturer er det nokså utplukket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.