Hvor er DinSide nå?

Nederlenderen Roggeveens oppdagelse fikk tragiske konsekvenser for øyas befolkning.

En nordmann ledet i 1955-56 en arkeologisk ekspedisjon til øya.
En nordmann ledet i 1955-56 en arkeologisk ekspedisjon til øya. Vis mer
Publisert

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Gresskledt landskap

De store fortidsminnemerkene er myteomspunnet, og trekker mange gjester til øya. Spekulasjonene om de grandiose figurene, har vært mange. Også en kjent nordmann har deltatt i arbeidet med å avdekke fortidsminnemerkenes opprinnelse.

Se bildet i stor utgave her.

Svar og vinn

Ukens spørsmål er: Hva er navnet på øya, og hvilket land hører den til i dag? Vet du svaret og sender det inn til denne e-postadressen, blir du med i trekningen av en valgfri reisepremie fra listen under.

Svarfrist er onsdag 20.12. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg! Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.18902">Reiseadapter18413">Pack n' Pour - plastflasker15536">Kodelås til bagasjen15135">Koffertbelte14682">Helautomatisk klessnor14294">Den geniale toalettvesken13842">Silkelakenposen13515">Den oppblåsbare soveputen12179">Viskosehåndkleet12800">Det usynlige pengebeltet12570">Vannsafen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer