Hvor er DinSide nå?

Et stort land med mange byer. Men denne skiller seg ut på flere måter. Hvor er vi nå?

Publisert

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Geografisk mix

Med både afrikansk, indiansk, cajun og kreolsk kultur som bakteppe, er denne byen en smeltedigel ulik alle andre byer i landet. Hit kommer det tilreisende hele året for å nyte musikk, mat og eksotisk kultur. Men aller flest besøkende kommer til byen noen uker tidlig på våren hvert år for å få med seg en ganske unik begivenhet. Stikkord? Parader, perler og pupper…

Vårt spørsmål er: Hva heter denne byen, og hva er navnet på den mest kjente gaten? Spesielt for denne gaten er blant annet de karakteristiske bygningene med rikt dekorerte balkonger i spansk stil.

DU kan vinne

Vet du svaret kan du sende det til denne e-postadressen. Svarfrist er onsdag 29.11. Husk å skrive navn, adresse samt hvilken premie du ønsker deg! Premiene du kan velge mellom er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.18902">Reiseadapter18413">Pack n' Pour - plastflasker15536">Kodelås til bagasjen15135">Koffertbelte14682">Helautomatisk klessnor14294">Den geniale toalettvesken13842">Silkelakenposen13515">Den oppblåsbare soveputen12179">Viskosehåndkleet12800">Det usynlige pengebeltet12570">Vannsafen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer