Hvor er DinSide nå?

Hvor befinner vi oss her? I vår nye konkurranse skal du gjette deg frem til reisemål ved hjelp av et bilde og noen tips.

Publisert

Midt i byen vi skal fram til ligger disse to tårnene, eller det vil si det er en bygning med to spir. Bygningen blir hovedsaklig brukt til kontorer, men helt i bunnen ligger det et enormt kjøpesenter. Reisemålet er kjent og kjært, men på langt nær så populært som nabolandet, hvor vi reiser i flokk for å finne vår helt egen paradisøy.

De aller fleste som har besøkt denne byen har nok vært på gjennomreise, eller kanskje kun landet noen timer på den svært moderne flyplassen som ligger et godt stykke utenfor sentrum. Bildet ser du i full størrelse 16228">her

Spørsmålet er altså: Hva heter byen, og hva kalles bygningen?

Delta i konkurransen

Hver søndag fremover kommer vi til å presentere et nytt bilde som du skal identifisere. Hvor er vi nå? Hvis du vet svaret kan du sende oss en e-post. Svaret må vi ha av deg innen onsdag. Vinneren kan selv velge en premie fra listen over reiseeffekter nedenfor. Husk å få med rett reisemål, navn, adresse og ønsket premie i e-posten.

15536">Kodelås til bagasjen15135">Koffertbelte14682">Helautomatisk klessnor14294">Den geniale toalettvesken13842">Silkelakenposen13515">Den oppblåsbare soveputen12179">Viskosehåndkleet12800">Det usynlige pengebeltet12570">Vannsafen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer