Hvor er DinSide nå?

De har skjørt, strømpebukser og sko med knotter… Hvem er de og hvor holder de til?

Publisert

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Menn i strømper

Kanskje var det her John Cleese hentet inspirasjon til Monty Phytons "silly walks" sketsjer? Det er i alle fall ikke vanskelig å dra på smilebåndene når du treffer disse typene. Likevel er det seriøst nok. Dette er voktere av parlamentsbygningen i byen vi er ute etter navnet på, og de har sine helt særegne prosedyrer for marsjering og vaktskifte. Den tradisjonelle uniformen heter Tsolias og har lange strømper, knottesko og "skjørt". Du kan studere bildet nærmere ved å klikke 18486">her. Et tips er å sjekke skriften på veggen…

Spørsmålet er: Hva heter byen og landet disse vaktene befinner seg i?

Hvis du vet svaret kan du sende oss en e-post. Svaret må vi ha av deg innen onsdag 25.10. Husk også å skrive navn, adresse og hvilken premie du ønsker deg!

Premier

Hver søndag kan du bli med på konkurransen hvor vi ber deg finne ut hvor bildene er tatt. Sender du oss riktig svar kan du vinne en av premiene under. Dette er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer