Hvor er DinSide nå?

En svært kjent Hollywood-film gjorde denne broen til en turistattraksjon. Hvor er dette bildet tatt?

Publisert

Ukens reisekonkurranse gir observante lesere sjansen til å vinne morsomme og praktiske reiseeffekter. Finner du ut hvor bildet er tatt og svarer på våre spørsmål, er du med i trekningen.

Blodig historie

Broen som er avbildet ble ferdigstilt i 1943. Den er beryktet og berømt som ett av andre verdenskrigs mest skremmende eksempler på bruk av makt og brutalitet. Etter å ha blitt bombet flere ganger ble broen bygget opp igjen etter krigen. I dag er broen og det omkringliggende området regnet som ett av landets store turistattraksjoner. Landet er for øvrig i ferd med å bli ett av våre mest populære eksotiske reisemål 18731">her.

Spørsmålet er: Hva heter broen, og i hvilket land befinner vi oss?

Hvis du vet svaret kan du sende oss en e-post. Svaret må vi ha av deg innen onsdag 01.11. Husk også å skrive navn, adresse og hvilken premie du ønsker deg!

Premier

Hver søndag kan du bli med på konkurransen hvor vi ber deg finne ut hvor bildene er tatt. Sender du oss riktig svar kan du vinne en av premiene under. Dette er nyttige reiseeffekter vi tidligere har omtalt på DinSide Reise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer