- Hvor er pengene våre?

- Hvor blir det av pengene våre, lurer ekteparet Steinar Nordlund og Gunn Eilertsen. De venter på refusjon av 34.000 kroner fra charterselskapet TUI.

VENTER PÅ 34.000 REFUSJONS-KRONER: Ekteparet Steinar Nordlund og Gunn Eilertsen venter på refusjon av to reiser til Kreta, som ble kansellert på grunn av coronapandemien. TUI lover at pengene er på vei - men ekteparet sier de fremdeles ikke har fått noe. Foto: Kristin Sørdal/Steinar Nordlund
VENTER PÅ 34.000 REFUSJONS-KRONER: Ekteparet Steinar Nordlund og Gunn Eilertsen venter på refusjon av to reiser til Kreta, som ble kansellert på grunn av coronapandemien. TUI lover at pengene er på vei - men ekteparet sier de fremdeles ikke har fått noe. Foto: Kristin Sørdal/Steinar Nordlund Vis mer
Publisert

Ekteparet Steinar Nordlund og Gunn Eilertsen fortviler:

De venter på refusjon av til sammen 33.906 kroner fra reiseselskapet TUI, for to reiser til Kreta.

Begge reisene ble kansellert av TUI og de har blitt lovet gang på gang at pengene skal være på vei.

Men de har fremdeles ikke sett noe til pengene.

- TUI har lagt beslag på pengene våre!

- Vi er aldeles ikke fornøyd med behandlingen vi har fått fra TUI. TUI har jo lagt beslag på være penger! sier Eilertsen og Nordlund til Dinside.

- Det er jo nesten umulig å komme i kontakt med dem for å få tilbakebetalt penger - men skal man bestille reiser, er det kontakt med en gang, sier de videre.

Eilertsen og Nordlund hadde bestilt to reiser til Kreta: Én med avreise 23. mai og én som skulle gått 11. juli.

Begge turene ble avlyst av reisearrangøren på grunn av coronapandemien og Nordlund og Eilertsen skal derfor ha refundert pengene - en rettighet som kommer av pakkereiseloven.

Eilertsen og Nordlund har vist Dinside korrespondanse som de har hatt med TUI om refusjonene.

Der kan vi se at ekteparet mange ganger har spurt hvor det blir av pengene deres - og at TUI ved flere anledninger har svart at det er beklagelig, men at refusjonen står i kø for utbetaling - og at de ikke kan se hvorfor ekteparet ikke har fått pengene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer