Hvor kan man reise med barn?

Paret skal på bryllupsreise, og vil ha med seg veslejenta. Hvor bør de dra?

Hvor kan babyen reise?
Foto: Jordbruen
Hvor kan babyen reise?
Foto: Jordbruen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av september har vi planlagt å dra på bryllupsreise. Mange steder har vært tenkt på, og drømt om ... Men med tanke på den lille jenta vi skal ha med oss, så må vi ta hensyn. Vi har blitt anbefalt å holde oss unna steder som Thailand på grunn av varme og høy luftfuktighet. Har du forslag til fine familieplasser? Vi har ønske om et rolig sted, men som også kan tilby en del å se og gjøre. Dykking er en aktivitet som vi gjerne vil ha tilgang på. Tar imot forslag med takk, det er så vanskelig å velge ut et sted uten erfaring ... Hilsener og takk på forhånd,Sissel

Hvor og hvordan

DinSide Reise får stadig henvendelser fra både småbarnsfamilier og fagfolk som har synspunkter og spørsmål omkring det å ta med seg barn på reise. Meningene er delte på hvorvidt det er gunstig å ta med seg barn ut på reise. Det er likevel slik at nordmenn reiser mer og vi reiser lengre enn tidligere. Gunstige permisjonsordninger fører også til at mange velger å ta lange ferier utenlands.

- Jeg mener at det er mye styr å ta med et spedbarn på langtur, men folk gjør det likevel. Da er min oppgave å gi de beste rådene, sa Gunnar Hasle, spesialist i tropesykdommer ved Reiseklinikken i Oslo til DinSide Reise i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer