Hvor ligger strendene?

Her er tips som hjelper deg å finne de 12 strendene fra den britiske tipslisten.

Publisert
Sist oppdatert

Ras Nungwi, Zanzibar, Tanzania:Zanzibar ligger i det Indiske hav utenfor Tanzania, syd for ekvator. Lokalt er øya kjent under navnet Unguja, og den viktigste severdigheten foruten strender og korallrev er den historiske Stone Town som er vernet av UNESCO. Strendene er hvite og langstrakten omkranset av korallrev. Det er store tidevannsforskjeller. De fleste reiser hit med utgangspunkt i Dar es Salaam i Tanzania.

 • Turistinformasjon fra Tanzania/Ras Nungwi
 • Nha Trang, Vietnam:26 grader i luften året rundt, og den laveste luftfuktigheten i hele Vietnam, skryter Nha Trang av. Dette er en by med 300.000 innbyggere og mange turister som kommer for å prøve kilometervis med strender. Nha Trang finner du 128 mil syd for Hanoi, 44 mil unna Ho Chi Minh city (Saigon).

 • Turistinformasjon fra Vietnam
 • White Bay, Britiske jomfruøyer:White Bay ligger på Guana Island, en privat øy med store mengder dyr, fugler og planter. Det finnes et strandhus for gjester her, med selvbetjent bar og vannsportsutstyr. Øya kan leies, og har soveplass til 30 gjester. Det er også mulig å komme som enkeltgjest og på dagsturer.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer