Hvor mye bagasje kan du ta med på flyturen?

Denne nettsiden gir deg svaret.

Foto: Faksimile fra Luggagelimits.com
Foto: Faksimile fra Luggagelimits.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid lett å vite hvor mye bagasje du kan ta med deg når du skal ut og fly. Forskjellige flyselskaper har forskjellige regler, og ofte varierer reglene avhengig av hvilken flight det er snakk om.

På korte turer er det som regel lov å ta med mindre bagasje enn på langturer. Det er din oppgave å vite hva som er regelen for din flight.

Informasjonen om bagasjereglene finner du på de forskjellige flyselskapenes nettsider, men også på nettsiden Luggagelimits.com.

All info på ett sted

Denne nettsiden gir deg oversikt over 103 flyselskapers bagasjeregler. Det du gjør, er å velge riktig flyselskap, velge avreiseflyplass og ankomstflyplass, og så kommer det opp en side som viser hvilke regler som gjelder.

Vi prøvde oss på litt forskjellige alternativer, og nettsiden fungerer for så vidt greit, men det tar litt tid for nettsiden å komme opp med flyplassalternativene når du skriver inn bynavnet (mange byer har jo flere flyplasser).

Når infosiden og flyselskapets regler kommer opp, kan du velge hva slags type billett du har - økonomibillett, businessklasse, førsteklasse osv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer