Hvor skittent er hotellrommet ditt?

Du vil kanskje helst ikke vite det ...

Ahhh, så deilig å gni hodebunnen på sengeteppet forrige gjest satt og gned sin nakne rumpe på. Foto: Colourbox.com
Ahhh, så deilig å gni hodebunnen på sengeteppet forrige gjest satt og gned sin nakne rumpe på. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang tenkt på hvor rent hotellrommet du sjekker inn på egentlig er? Kanskje, hvis hotellrommet hadde synlig skitt i form av flekker på speilet, eller merker etter drikkeglass på nattbordet.

Men de aller fleste hotellrom ser ganske rene og pene ut når du låser deg inn og setter fra deg bagasjen. Det behøver ikke nødvendigvis å stemme.

Og en av verstingene? Sengeteppet.

Er det sannsynlig at sengeteppet blir vasket hver gang en gjest har sjekket ut? Nei. Se så for deg alle halvskitne buksebaker, utesko (ikke alle er så nøye med å ta av seg på bena når de er på hotellrommet) eller enda verre - nakne rumper - som har vært i nærkontakt med sengeteppet.

Derfor - det første du gjør når du sjekker inn på hotellrommet er å fjerne sengeteppet.

Nå er trenden slik at flere og flere hoteller dropper sengeteppet, og i stedet bare presenterer gjestene for en seng med dyne og pute. Det er mye bedre. Sengetøyet er det heldigvis standard at vaskes mellom hver gjest. Det samme gjelder ikke selve dynen (hvis sengen har det) eller puten. Du dør jo ikke av å sove på samme pute som kanskje 50 andre har sovet på før deg, men noen sverger til å ta med seg sin egen pute når de er ute og reiser. Hvis du kjøper en liten og lett dunpute er det ikke store bryderiet å pakke den med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer