Hvordan får jeg tak i billetter?

Det er lett å gå seg vekk i jungelen av offisielle og uoffisielle billettselgere. DinSide viser deg hvor og hvordan du får fatt i billetter - og lærer deg et par triks for hvor du kan få gjort noen gode kupp.

Publisert
Sist oppdatert

Det enkleste er ofte det beste

Noen turoperatører har egen billettservice. Enkelt og greit, om du har lyst til å se de stykkene som er valgt - og du får sannsynligvis også nyte godt av en grupperabatt.

Trygt er det også å bestille direkte fra teateret. Du kan fysisk gå til billettskranken når du er i London, bestille rett fra hjemmesiden, eller ringe teateret og bestille over telefon. Dette er enkelt og greit, men det er viktig å huske å ta med seg det kortet du bestiller med når du skal hente billetter. Ellers kan du risikere å bli stående igjen utenfor når moroa starter.

Gode nettsider og byråer

Noen teatre har avtaler med billettbyråer som for eksempel Ticketmaster. Her kan du bestille billetter over internett. 1st 4 London Theatre og London Theatre Ticket Service er andre nettsider som også er verdt et forsøk. Den siste lover at de kan levere billettene direkte til hotellet du skal bo på.

Hva skjer?

Har du lyst til å få oversikten over det som skjer i West End er disse teaterlinkene blant de beste.

The Society of London Theatres hjemmeside gir glimrende for informasjon og nyheter om teater i London. Søkeverktøyet er veldig bra - du kan søke på både navn på stykket og teateret. www.thisistheatre.com og www.londontheatre.co.uk er andre bra nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer