Hvordan komme seg til Ibiza?

Charteroperatørene har fjernet Ibiza som reisemål fra sine programmer, men fortvil ikke: Det er fullt mulig å legge ferien til den beryktede øya.

IBIZA: Mange forbinder den spanske ferieøya med høy partyfaktor. Den spanske ambassades turistavdeling sier at Ibiza har mye mer å by på enn fest.
IBIZA: Mange forbinder den spanske ferieøya med høy partyfaktor. Den spanske ambassades turistavdeling sier at Ibiza har mye mer å by på enn fest. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg skriver til dere for kanskje å få litt hjelp til min årlige Ibiza-tur. Fra i fjor sommer av ble det klart for oss Ibiza-entusiaster at det ikke skulle bli enkelt å reise dit lengre - til stor forargelse. Det jeg lurer på er: Er det mulig for meg å booke både hotell og fly fra Norden? Har funnet fly fra Danmark, men jeg kunne for enkelthets skyld tenkt meg å bestilt hele turpakken. Om det ikke er mulig, vet dere om noen sikre internettsider som driver med booking av hotell på Ibiza? Håper dere kan hjelpe meg. Har forsøkt mange reisebyråer, nettsteder osv, men så langt uten positivt resultat.

Mange alternativer

Saga Solreiser fjernet Ibiza som destinasjon på sine programmer i fjor. Grunnene var delvis markedssituasjonen og delvis tilstandene på ferieøya. Dette ifølge Dagbladet på nett. Turistavdelingen ved Spanias ambassade sier at øya har et ufortjent dårlig rykte, og at den er både vakker og familievennlig. De forteller at om at det finnes flere alternativer for nordmenn som vil feriere på Ibiza. Du flyr da fra Norge til Barcelona eller Valencia. De fleste flyselskaper har Barcelona og Valencia som destinasjoner. Derfra flyr du med enten Spanair eller Iberia ut til Ibiza. Reisebyrået Bennett BTI opplyser om at en slik billett kommer på rundt 5.500 kroner, men at det er gode muligheter for å få en enda bedre pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer