Hvordan velger du?

Hvilke bonusprogrammer bør du være medlem av? Det avhenger av hvor du reiser mest.

Publisert
Sist oppdatert

1: Dit du reiser mest

Det er naturlig å få bonuskort hos det eller de selskapene du reiser oftest med, og som dekker de destinasjonene du reiser mest til. Da har du størst mulighet til å få samlet nok poeng til uttak i bonusreiser.

2: De som gir mest igjen

Hos hvem kan du reise mest for poengene dine, og hvem har bonusreiser til destinasjoner du kan tenke deg billig/gratis reise til? Det er naturlig å samle bonus i selskaper som allierer seg med de som flyr dit du vil.

3: Flere medlemskap

Ingen tjenester er egentlig gratis, men medlemskapene i bonusprogrammene koster i utgangspunktet ikke noe for den enkelte. Så lenge selskapene du likevel flyr med har slike programmer, lønner det seg å være medlem. Velg gjerne flere bonusprogrammer og allianser, men ikke ha mer enn ett medlemsskap i hver allianse, så unngår du å rote bort poengene dine.

4: Merk utløpstiden

Mener du alvor med poengsparingen, bør du også merke deg utløpstidene. Noen selskaper har kortere utløpstid enn andre, og reiser du sjelden bør du velge selskaper som lar deg beholde poengene lengre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer