Hylles etter dette

Piloten tok en uvanlig manøver.

LYSSHOW; Mandag kveld kunne man en se nordlys helt ned til Sørlandet. Her fra Slettheia i retning Hellemyr og Tinnheia. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
LYSSHOW; Mandag kveld kunne man en se nordlys helt ned til Sørlandet. Her fra Slettheia i retning Hellemyr og Tinnheia. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På mandag var det nordlysfeber i store deler av det sørlige Norge og folk flokket ut i jakten på å se og dokumentere det magiske lysshowet på himmelen.

Mange, deriblant undertegnede, måtte nok en gang gå skuffet til sengs uten å ha fått tatt del i det imponerende skuet, men reisende med et Easyjet-fly fikk en opplevelse de seint vil glemme.

Tok «en 360»

Flyet, som tok av fra Reykjavík på Island i retning Manchester i England, fløy midt under nordlysfesten mandag kveld, og nå hylles piloten etter en spesiell manøver.

For å være sikre på at samtlige passasjerer fikk med seg nordlyset, foretok piloten en 360-graderssving ute på havet slik at alle fikk bevitne det grønne og lilla lysshowet på himmelen.

Twitter-brukeren Adam Groves er en av passasjerene som hyller piloten:

«Mange takk til easyjet-piloten på EZY1806 fra Reykjavík til Manchester som tok en 360 for å sørge for at alle passasjerene fikk sett det fantastiske nordlyset🤩», skriver han på Twitter.

Adams kan også avsløre at piloten dimmet kabinlysene for at passasjerene skulle få best mulig utsikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer