Hylles etter dette

Piloten tok en uvanlig manøver.

LYSSHOW; Mandag kveld kunne man en se nordlys helt ned til Sørlandet. Her fra Slettheia i retning Hellemyr og Tinnheia. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
LYSSHOW; Mandag kveld kunne man en se nordlys helt ned til Sørlandet. Her fra Slettheia i retning Hellemyr og Tinnheia. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

mandag var det nordlysfeber i store deler av det sørlige Norge og folk flokket ut i jakten på å se og dokumentere det magiske lysshowet på himmelen.

Mange, deriblant undertegnede, måtte nok en gang gå skuffet til sengs uten å ha fått tatt del i det imponerende skuet, men reisende med et Easyjet-fly fikk en opplevelse de seint vil glemme.

Tok «en 360»

Flyet, som tok av fra Reykjavík på Island i retning Manchester i England, fløy midt under nordlysfesten mandag kveld, og nå hylles piloten etter en spesiell manøver.

For å være sikre på at samtlige passasjerer fikk med seg nordlyset, foretok piloten en 360-graderssving ute på havet slik at alle fikk bevitne det grønne og lilla lysshowet på himmelen.

Twitter-brukeren Adam Groves er en av passasjerene som hyller piloten:

«Mange takk til easyjet-piloten på EZY1806 fra Reykjavík til Manchester som tok en 360 for å sørge for at alle passasjerene fikk sett det fantastiske nordlyset🤩», skriver han på Twitter.

Adams kan også avsløre at piloten dimmet kabinlysene for at passasjerene skulle få best mulig utsikt.

Tweeten og de flotte bildene av nordlyset fra flyvinduet er blitt sett over 2 millioner ganger.

«Så moro»

Flightradar har også fått med seg den spesielle manøveren og på Twitter har de lagt ut en grafikk av ferden. Den viser at flyet tar «en 360» midt på havet mellom Island og Storbritannia.

I Flightradar-tråden er det flere som hyller pilotene etter manøveren:

«Fantastisk», «Så moro» og «De beste pilotene noensinne» er blant kommentarene som skryter av EasyJet-pilotene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer