Hytte-til-hytte

Den norske turistforening er kongene av de store fjellområdene i Norge, og gir både medlemmer og ikke-medlemmer gode vandretips.

Publisert
Sist oppdatert
Hovedhytta på Fanaråken i mai 96, hytta holder åpent i juli og august, og er betjent. Foto fra Fanaråkens nettsider. Foto: Fanaråkens nettsider
Hovedhytta på Fanaråken i mai 96, hytta holder åpent i juli og august, og er betjent. Foto fra Fanaråkens nettsider. Foto: Fanaråkens nettsider Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Turistforeningen har 45 betjente hytter landet rundt. I tillegg finnes det 138 selvbetjente hytter som er låst med standardnøkkel som leies ut til medlemmer, og har alt utstyr du måtte trenge. Det eneste du tar med er lakenpose eller sovepose. Her kan du også kjøpe mat som kan tilberedes på hyttas kjøkken. Ærlighetsprinsippet råder - du betaler i kasse på hyttene. Dessuten finnes 175 ubetjente hytter som er tilsvarende utstyrt med unntak av mat. De fleste selvbetjente og ubetjente hytter er åpne hele året.

Du kan kun bestille rom om du skal være tre døgn eller mer på samme hytte.

 • Søk deg frem til mer informasjon om hyttene på Turistforeningens nettsider.
 • Medlem eller ei?

  Du kan benytte hyttene uten å være medlem, men medlemmer får rabatter på overnatting i DNTs hytter og hyttene til Svenska Turistföreningen, Finska Turistföreningen og Ferdafelags Islands. Rabatter også hos 50 private hytter og fjellstuer i Norge. Medlemmer får også rett til å leie nøkkel til ubetjente og selvbetjente hytter.

  Tilbake til innledningen.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer