Nye flyruter 2019

I år får vi 24 nye flyruter. Den største nyheten er kinesisk

Her får du oversikten.

NYE FLYRUTER I 2019: Det kommer 24 nye flyruter fra Avinors lufthavner i 2019. Den største og mest eksotiske nyheten er det kinesiske flyselskapet Hainan Airlines som skal fly Oslo-Beijing tre dager i uken. Foto: Hainan Airlines
NYE FLYRUTER I 2019: Det kommer 24 nye flyruter fra Avinors lufthavner i 2019. Den største og mest eksotiske nyheten er det kinesiske flyselskapet Hainan Airlines som skal fly Oslo-Beijing tre dager i uken. Foto: Hainan Airlines Vis mer
Publisert

Nytt år betyr nye muligheter og nye ferieopplevelser for mange.

Ifølge en fersk undersøkelse gjort av Norstat for Finn Reise, er det USA, Canada og eksotiske destinasjoner som står på årets ønskeliste for nordmenns drømmereiser.

Den største nyheten

Det er ikke veldig mange eksotiske nyheter blant de nye rutene fra Avinors lufthavner i løpet av 2019, men det er én - og den er det som beskrives som den største av årets rutenyheter:

- Den største nyheten er nok at det kinesiske flyselskapet Hainan Airlines våren 2019 åpner en direkterute mellom den kinesiske hovedstaden Beijing og Oslo lufthavn, med tre ukentlige avganger, forteller kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen ved Avinor Oslo Lufthavn, til Dinside.

Blant topplista av nordmenns drømmedestinasjoner finner vi Asia på 8. plass - bak USA & Canada på 1. plass, Australia på 2. plass og Maldivene på 3. plass. Deretter følger Europa (uspesifisert), Afrika, Italia, Japan og altså Asia på 8. plass.

Westher Andersen sier videre om den nye Beijing-ruten at dette er en svært god nyhet også for norsk reiseliv, næringsliv, og turisme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer