I C-kjendisenes fotspor

Losby Gods, Pulau Besar i Malaysia, Nordkapp og gamle Haukåsen gård. Her er noen av stedene som skal huse fremtidens C-kjendiser på TV i høst.

Publisert
Sist oppdatert

Palmer og turkis hav, eventyr fra Lindesnes til Nordkapp, små gårder og husmannsplasser i fjellskrenten eller herskapelige herregårder. De norske realityseriene på TV fungerer ikke bare som underholdning, men også som gigantiske markedsføringsapparater for turistindustrien.

Vi lar oss inspirere av innspillingsstedene, og drømmer om å kjenne den samme sanden mellom tærne som C-kjendisene. Feriere som Robinson Crusoe blant palmer og kokosnøtter på Pulau Besar i Malaysia, for eksempel, der UFO-talskvinne Gry Jannicke «J-Diva» Jarlum, eksproffbokser Ole Klemetsen og stortingsrepresentant Jan Simonsen bruste med fjærene under sommerens Robinson-VIP.

- Malaysia har lenge vært et populært reisemål, men det er klart at en serie som Robinsonekspedisjonen er med på å trekke opp folks interesse for å reise dit, sier Edgar Skjønhals, produksjons- og markedsansvarlig i Orkidèekspressen. Reisebyrået spesialiserer seg på reiser til Det fjerne østen, Australia og jorda rundt.

Her ser du bilder fra innspillingsstedene til høstens realityserier.

Robinsonfinale i år

TV-kanalene har lenge ventet på at vi skal sette oss tilbake i sofaen igjen med fjernkontrollen i umiddelbar nærhet. Når sommeren er over, bikinien tilbake på loftet og bladene gule og røde, er det nemlig TV-apparatet som for mange sørger for mye av underholdningen. I høstmørket drømmer vi oss vekk til Malaysia når Robinsonekspedisjonens nest siste realityshow ruller over skjermen. På vårparten i 2005 avsluttes serien med Robinson VIP, denne gangen med usminkede divaer og Hotell Cæsar-stjerner i sarongene på stranden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer