I egen regi

Er du en av dem som ikke synes onsdagsfilmen er en del av livet. Mener du at du kan lære Spielberg en ting eller to? Nå har du sjansen til å bevise det!

Publisert
Sist oppdatert

På et intensivt seminar lærer du å bruke filmutstyr og de grunnleggende bransjetriksene. Så er det på tide å sette det ut i praksis! Du får du et eget manus, noen skuespillere og utstyr - og du er regissør, kameramann og lydmann frem til lunch. Så er det tid for klipping og redigering, før du til slutt får sjansen til å se ditt eget mesterverk.

Hvor? Clapham Picture House, LondonNår? 14. februar, 27. mars, 17. april og 15. mai.Hvor mye? 195 pund.Hvem? Kjøpes gjennom lastminute.com.Spesielle krav: Ta på deg hverdagsklærne. Filmregi er visstnok en støvete affære. Barn under 16 år må ha følge med en voksen.

I fritt fall

Er du en av dem som synes Michael Douglas' fall i The Game så forlokkende spennende ut? Drømmer du om å falle fra høye bygninger? Nå kan drømmen bli virkelighet og du kan falle 15 meter, i studioet der Guy Richies geezerfilm Lock, Stock & Two Smoking Barrels ble spilt inn. Lærerne dine er erfarne stuntmenn som har jobbet med bl.a. Bondfilmer og Ringenes Herre. "Pyser" kan gå for 10-meteren, mens de litt tøffere kan falle hele 15! Heldigvis lander du mykt, på en stor luftfylt pute.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer