Norgesferie og fotturer

I fellesferien blir det fullt!

Planlegger du å gå Beseggen eller opp til Preikestolen i sommer? Da er det lurt å bestille hotell i god tid.

NORGESFERIE: Overnattingsstedene ved de populære gåturene kommer til å ha mange gjester i sommer, her fra Preikestolen. Foto: Marianne Løvland / NTB
NORGESFERIE: Overnattingsstedene ved de populære gåturene kommer til å ha mange gjester i sommer, her fra Preikestolen. Foto: Marianne Løvland / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Juni er her og fellesferien nærmer seg. Nok et år blir det norgesferie for de aller fleste, nye turer skal gås, og fjelltopper skal bestiges. Men har du bestilt overnattingssted i god tid før turen?

Dinside har vært i kontakt med tre overnattingssteder som alle ligger nærme populære gåturer.

Populært i sommer

Hotellsjef ved Preikestolen BaseCamp, Bergitte Christensen, forteller til Dinside at det ikke er fullbooket nå, men at bookingene hos dem stadig tar seg opp.

- Vi forventer en god del gjester i juni, juli og august, samt i september.

Det er hun ikke alene om.

Eier av Vangsgaard Gjestgiveri, Astrid Ohnstad tror at de får en lengre sesong i år enn i fjor.

- Vi forventer også flere utenlandske turister på høsten.

Vangsgaard Gjestgiveri ligger like ved Aurlandsdalen, som er blant de mer populære stedene å gå tur i ferien. De forventer mange gjester i juli.

- Vi er ikke fullbooket nå, men den 21. juni skjer det en endring. Da begynner fellesferien og det kommer mange norske turister hit.

Jevn booking

Karola Wenzel er en av driverne av Hindsæter hotell, i nærheten av Besseggen. Hun forteller at de forventer en jevn booking utover sommeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer