I helgen bør du gjøre svenske av deg

Det kan lønne seg.

Kursen på svenske kroner kan gi deg en billig, og lønnsom helg.  Foto: Oke
Kursen på svenske kroner kan gi deg en billig, og lønnsom helg. Foto: Oke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke siden april har det vært billigere. Kursen på svenske kroner falt nå til under 80 norske øre. Dette etter at SEK har falt mot NOK i tre uker. Så har du ingen planer denne helgen, kan vi hjelpe deg:

Svensk herregårdshelg til miniprisDu trenger ikke nøye deg med svippturer. Her får du bo staselig uten at det koster for mye. Om ikke herregårder er din stil, så kan du kanskje heller satse på spa? Her er fem på vestkysten som er verdt å sjekke. Med vår sommerguide til Stockholm, finner du nok også gode høsttips for et besøk i den svenske hovedstaden.

Slik gjør du kupp på bilerI Sverige selges omtrent de samme bilene som i Norge. Tipset er at du holder deg unna sedaner med gammel V8-bensinmotor, manuell girkasse og rust i kanalene. Kurante biler med dieselmotor, lavt forbruk (lav CO2) og gjerne firehjulsdrift vil være lurt å se etter. Og klikker du her får du oppskriften.

De beste pappvinene på bolagetHer er best i test, og her kan du se priser etter at bolaget økte prisene i april i år. Husk de norske reglene for hva som er tillatt å ta med fra utlandet. (Se lenker lenger nede i artikkelen.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer