I London venter en grisebillig ferie

Lokker med svært lave kurser.

Det er nå du bør dra til London. Foto: Colourbox
Det er nå du bør dra til London. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du tenkt deg en storbyferie i høst? Da skal du dra til London.

Hvorfor? Fordi det britiske pundet har svekket seg i forhold til den norske kronen.

Tre gode grunner

Har du lyst til å reise til London, er det nå du bør dra. Det britiske pundet har svekket seg i det siste, og per 1. oktober koster ett pund bare 9,25 kroner, ifølge www.xe.com. Vi må helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet for å finne tilsvarende lave kurser.

Det gjør at hotellovernatting, shopping og restaurantbesøk er blitt rimeligere. Det er ikke lenge siden du måtte gange med tolv for å få pris på ting i norske kroner - det betød at et par sko til 100 pund kostet rundt 1200 norske. I dag koster dette skoparet bare 925 kroner.

Et annet godt argument for å reise til London nå, er at de finere hotellene har satt ned prisene sine, fordi finanskrisen har gjort etterspørselen etter bedre hotellrom mindre. Dermed kan du gjøre kupp på overnatting på fire- og femstjerners hoteller. Det behøver ikke være mange hundrelappene som skiller et middelmådig trestjerners hotellrom fra et supert femstjerners hotellrom i London i disse dager. Les tipsene til hvordan du sikrer deg luksusrom til lavpris her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.