Icebar åpner i Oslo

I november får Oslos uteliv får en ekstra energiinnsprøytning når den svenske hotellkjeden Icehotel åpner en splitter ny bar - fullt og helt laget av is.

Til og med glassene er laget av is. Foto: Kim Jansson
Til og med glassene er laget av is. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

London og Tokyo har det. Stockholm og København har det. Og nå skal endelig Norges hovedstad få ta del i moroa. I november åpner en helt ny bar som fullt og helt er laget av is.

Isen er hentet hos naboene våre i Sverige. Vegger, bardisk, møbler, utsmykning og til og med glass og tallerkener er laget av isen fra Torneelven i Lappland.

Baren vil vil selvfølgelig bli en svært kjølig opplevelse, og gjester må være forberedt på å bli påkledd lekre varmedresser for å holde kroppstemperaturen oppe. På tross av at temperaturen innendørs vil holde minus fem grader, skal Icebar være åpen hele året, selv på varme sommerdager.

Glad i vinteren? Da bør du sjekke ut disse hotellene

Sentralt i hovedstaden

Liknende prosjekter i Stockholm og London har vært resultatet av et samarbeid mellom Icebar og den svenske brennevinsprodusenten Absolut. Den norske versjonen vil ikke ha noe med spritprodusenten å gjøre, men vil være et samarbeid mellom Icehotel Jükkasjärvi og Thon Hotels.

Foreløpig er det ikke avslørt hvor baren kommer til å ligge, rent bort sett fra at den vil ha en sentral plassering i hovedstadens sentrum. Nøyaktig åpningsdato er heller ikke bestemt, men november er spikret inn som åpningsmåned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.