Icebar åpner i Oslo

I november får Oslos uteliv får en ekstra energiinnsprøytning når den svenske hotellkjeden Icehotel åpner en splitter ny bar - fullt og helt laget av is.

Til og med glassene er laget av is. Foto: Kim Jansson
Til og med glassene er laget av is. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

London og Tokyo har det. Stockholm og København har det. Og nå skal endelig Norges hovedstad få ta del i moroa. I november åpner en helt ny bar som fullt og helt er laget av is.

Isen er hentet hos naboene våre i Sverige. Vegger, bardisk, møbler, utsmykning og til og med glass og tallerkener er laget av isen fra Torneelven i Lappland.

Baren vil vil selvfølgelig bli en svært kjølig opplevelse, og gjester må være forberedt på å bli påkledd lekre varmedresser for å holde kroppstemperaturen oppe. På tross av at temperaturen innendørs vil holde minus fem grader, skal Icebar være åpen hele året, selv på varme sommerdager.

Glad i vinteren? Da bør du sjekke ut disse hotellene

Sentralt i hovedstaden

Liknende prosjekter i Stockholm og London har vært resultatet av et samarbeid mellom Icebar og den svenske brennevinsprodusenten Absolut. Den norske versjonen vil ikke ha noe med spritprodusenten å gjøre, men vil være et samarbeid mellom Icehotel Jükkasjärvi og Thon Hotels.

Foreløpig er det ikke avslørt hvor baren kommer til å ligge, rent bort sett fra at den vil ha en sentral plassering i hovedstadens sentrum. Nøyaktig åpningsdato er heller ikke bestemt, men november er spikret inn som åpningsmåned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer