Ikke akkurat sild i tønne

Med 245 kilometer lang sandstrand, burde du være garantert plass ...

Verdens lengste strender er opp i 245 kilometer lange ... da bør det være nok tumleplass for enhver. Illustrasjonsfoto Foto: Colourbox
Verdens lengste strender er opp i 245 kilometer lange ... da bør det være nok tumleplass for enhver. Illustrasjonsfoto Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her er noen av verdens lengste strender. Kjenner du en strand som er enda lengre enn disse? Skriv det inn i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Norge kan dessverre ikke skilte med å være i verdenstoppen hva gjelder norske strender, og vel heller ikke i toppen hva gjelder behagelige badetemperaturer. Men vi har da noen bra strender å skilte med likevel. I år fikk fem norske strender kvalitetsstempelet Blått Flagg, og den britiske avisen The Times kåret Utakleiv på Vestvågøy i Lofoten til Europas mest romantiske strand i 2005.

Her er reiseredaksjonens favorittstrender

Her er noen av verdens lengste strender:

Praia do Cassino, Brasil

Dette skal være verdens lengste strand, og med 245 kilometers lengde, er vi tilbøyelig til å i alle fall være imponert. Stranden strekker seg fra steinbarrierene utenfor Rio Grande (Molhes), til Cassino-stranden nær Chui, på grensen til Uruguay.

Brasilianske strender er kjent for sin hvite sand og hete temperaturer, og her er muligheter for all slags vannaktiviteter.

Les også: Guttas favorittstrender

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer