Ikke bare for voksne

Da jeg var liten hadde vi Mikke Mus-klubben. Nå kan barn lære å bli spioner eller prøve seg som en vaskeekte stuntmenn i England.

Publisert
Sist oppdatert

På barnas stuntskole får man ta del i sverdkamper, slåsskamper i ville vesten-salooner, og å fly gjennom luften. Alt settes sammen til et forrykende show som foreldre og søsken får se på slutten av dagen.

Det er ingen grunn for foreldre å engste seg. Alt foregår i regi og under streng kontroll av profesjonelle stuntmenn som har jobbet på filmer som Harry Potter og Mission: Impossible.

Hvor? Bromley-by-Bow, LondonHvor mye? 99 pund, eller cirka 1290 kroner.Hvem? Red Letter DaysSpesielle krav: Barnas stuntskole er for barn og unge mellom 9 og 16 år. De må også være minst i middels god form.

Småspioner

På barnas hemmelig-agent dag får man i oppdrag å hjelpe en annen agent som har infiltrert en skummel kriminell gjeng. Men man sendes heldigvis ikke ut i felten uforberedt. Det blir også en grundig opplæring i superviktige (og superhemmelige) spionteknikker.

Hvor? Shrewsbury, Shropsire og Haslemere, Surrey.Hvor mye? 89 pund, eller cirka 1.160 kroner. Hvem? Red Letter DaysSpesielle krav: Man må være mellom 8 og 16 år for å kunne bli en småspion.

Bill. mrk. engstelig

Til dem som vegrer seg fordi de lurer på om poden er god nok i engelsk vil vi si: De kan mer enn dere tror! Og en dag i selskap med andre engelske barn vil i tillegg hjelpe til på engelskkunnskapene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer