Ikke bare for voksne

Da jeg var liten hadde vi Mikke Mus-klubben. Nå kan barn lære å bli spioner eller prøve seg som en vaskeekte stuntmenn i England.

Publisert
Sist oppdatert
Etter en dags intensiv trening er avkommet offisielt en spion. Hvor kult er vel ikke det? Foto: www.redletterdays.co.uk
Etter en dags intensiv trening er avkommet offisielt en spion. Hvor kult er vel ikke det? Foto: www.redletterdays.co.uk Vis mer


På barnas stuntskole får man ta del i sverdkamper, slåsskamper i ville vesten-salooner, og å fly gjennom luften. Alt settes sammen til et forrykende show som foreldre og søsken får se på slutten av dagen.

Det er ingen grunn for foreldre å engste seg. Alt foregår i regi og under streng kontroll av profesjonelle stuntmenn som har jobbet på filmer som Harry Potter og Mission: Impossible.

Hvor? Bromley-by-Bow, London
Hvor mye? 99 pund, eller cirka 1290 kroner.
Hvem? Red Letter Days
Spesielle krav: Barnas stuntskole er for barn og unge mellom 9 og 16 år. De må også være minst i middels god form.

Småspioner

På barnas hemmelig-agent dag får man i oppdrag å hjelpe en annen agent som har infiltrert en skummel kriminell gjeng. Men man sendes heldigvis ikke ut i felten uforberedt. Det blir også en grundig opplæring i superviktige (og superhemmelige) spionteknikker.

Hvor? Shrewsbury, Shropsire og Haslemere, Surrey.
Hvor mye? 89 pund, eller cirka 1.160 kroner.
Hvem? Red Letter Days
Spesielle krav: Man må være mellom 8 og 16 år for å kunne bli en småspion.

Bill. mrk. engstelig

Til dem som vegrer seg fordi de lurer på om poden er god nok i engelsk vil vi si: De kan mer enn dere tror! Og en dag i selskap med andre engelske barn vil i tillegg hjelpe til på engelskkunnskapene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer