Ikke bom på vinterreisemålet

Det er ikke alle vinterdestinasjoner som faktisk kan skilte med varmt vær. Pass på at du velger riktig.

Velger du riktig, kan du også leke deg i bølgene i vinter. Foto: Colourbox
Velger du riktig, kan du også leke deg i bølgene i vinter. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lyst til å rømme vekk fra vinteren for en uke eller to? Pass på at du ikke reiser feil sted. Det er nemlig ikke alle sydendestinasjoner som kan skilte med varmt vær nå i januar.

Hvor kjedelig er det ikke å ta seg fri fra jobben og kjøpe seg en sydenferie, for bare å ende opp med å tilbringe ferieuken sittende og hutre på hotellrommet fordi temperaturen ikke bikker over 17 grader?

Det er det du faktisk kan risikere dersom du velger feil destinasjon nå i desember. Det er nemlig ikke alle feriemålene charterselskapene vil sende deg til som faktisk kan tilby strandvær.

Kaldt på Kanariøyene?

Kanariøyene er en klassiker for norske sydenturister, og mange sverger til en vinterferie her år etter år. Problemet er bare at været på øyene ikke nødvendigvis er så veldig varmt om vinteren. Har du flaks, så opplever du sol og temperaturer på 20-25 grader. Har du uflaks, opplever du i stedet regn og 15 grader.

Gjennomsnittstemperaturen på Kanariøyene er rundt 18 grader i januar, februar og mars. Vanligvis kommer ikke dagstemperaturen opp i mer enn 21-22 grader i disse månedene. Du kan også oppleve en del regn - mer på Gran Canaria og Lanzarote enn på Tenerife.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer