Flybransjen er i ferd med å reise seg igjen etter de tøffeste månedene under coronapandemien. SAS, Widerøe og Norwegian lanserer stadige utvidelser av programmet, både innenlands og utenlands.
Også andre flyselskap relanserer korte og lange flyreiser, og med økt tilbud ventes det at prisene vil synke. Mange jakter på de billigste flybillettene, mens andre er opptatt av å spare penger ved å vite hvilke sju ting man ikke skal kjøpe på flyplassen.
Smaker annerledes
Med gjenånpningen av flystrekninger har flyselskapene også utvidet serveringstilbudet om bord, både når det gjelder mat og drikke. Men når det kommer til drikke, opplever mange passasjerer at drikken rett og slett ikke smaker like godt i luften som på bakken.
Det er flere ting som påvirker smakssansene dine om bord på flyet. Lufttrykket i kabinen, hvor høyt over havet flyet flyr, lav luftfuktighet og vibrasjoner er med på å gjøre måltidet annerledes enn det ville smakt på bakken. Dette forsøker flyselskapene å ta hensyn til, med vekslende hell.
Unngå dette
DinSide har vært i kontakt med flere kabinansatte som bekrefter funnene i Matador Networks reportasje om de beste og verste drinkene å bestille om bord i et fly.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger