Nyttårsaften

Ikke for seint

Slik feirer du nyttårsaften på hotell. Huskelista, suksessene og tabbene.

NYTT ÅR, NYE SJANSER: Nermo hotell ved Hafjell er et av hotellene med nyttårsfeiring og fyrverkeri. Foto: Privat
NYTT ÅR, NYE SJANSER: Nermo hotell ved Hafjell er et av hotellene med nyttårsfeiring og fyrverkeri. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart er året over. Bare julekvelden og et par-tre romjulsdager skal unnagjøres, og så er det nyttårsaften. Det er klart for fest.

Er du lei av å invitere til nyttårsselskap, eller er lei deg for ikke å bli invitert til andre?

Ønsker du forandringer og å starte det nye året på en annen måte og et annet sted? Da er dette nyttårshelga du skal reise bort.

Noen velger å reise til Syden, andre drar på hytta, mens andre igjen tar et cruise, enten det er helgecruise eller en lengre tur.

Hotellene venter

Det finnes også andre alternativ. Jeg snakker om julefeiring på hotell, og om tingene du ikke må glemme og måten å feire på som du kanskje skal glemme - først som sist.

Du er strengt tatt litt seint ute, men det er mulig å bestille nå og å rekke nyttårsfeiringen på hotell i rakettfart.

Rundt om i hele Norge finner du store og små hotell som inviterer gjester til nyttårsfeiring. Noen har tradisjonell nyttårsaften med fyrverkeri og et smell. Andre har en stille vandring med fakler og forhåpentligvis stjerneklar himmel.

Det er alle muligheter til å få en topp avslutning på året 2022, og en uforglemmelig inngang i 2023. Men det er også risiko for å gjøre noen tabber.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer