Ikke gå i restaurantfellene

Slik unngår du å bruke matbudsjettet på dårlig turistmat i ferien.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På ethvert feriested der turistene florerer kryr det av halvdårlige til dårlige restauranter. De fleste av oss har en eller flere ganger havnet på et slikt sted, og oppdaget at forventningene til måltidet ikke ble innfridd.

Alle måltider i ferien trenger ikke ha gourmetstandard, men et av hovedpoengene med å være på ferie er at man skal kose seg. Da er det ikke så gøy å bruke hele matbudsjettet på å spise overkokt pasta med sur tomatsaus eller pizza med hermetiske grønnsaker som legger seg som en klump i magen.

Fem billige og bra restauranter i København

Så, hvordan finner du perlene av noen restauranter, de som serverer deg skikkelig mat til en ok pris? De finnes nemlig på så og si alle feriedestinasjoner - det gjelder bare å vite hvordan du skal skille dem fra røkla.

I denne artikkelen presenterer vi noen tips du bør skrive deg bak øret før du pakker kofferten og setter kursen mot ferieparadiset.

Her er faresignalene som forteller deg at du bør velge en annen restaurant:

  • Menyer på flere språk: Dette er sjelden noe godt tegn. Det betyr at restauranten omtrent bare belager seg å turister. Ja, det er lettvint når du kan lese hva hovedrettene er på dårlig svensk, men sjansen er stor for at maten du får på bordet er ganske kjip.
Ut og spise i Oslo? Sjekk ut billige og bra restauranter - del 1, del 2, del 3

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer