Flyteknikerstreiken:

Ikke gjør denne feilen

Dette skal du gjøre hvis du skal reise.

MØT OPP: Dersom du ikke får annen beskjed fra flyselskapet ditt så skal du møte opp på flyplassen til vanlig tid. Foto: Odd Roar Lange
MØT OPP: Dersom du ikke får annen beskjed fra flyselskapet ditt så skal du møte opp på flyplassen til vanlig tid. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flyteknikerne er i streik og dermed rammes deler av flytrafikken fra første dag. Det betyr imidlertid ikke det samme som at alle flyene er satt på bakken.

Men det kommer til å skape problemer, uten at flyselskapene ennå vet hvor stort omfanget blir.

Følg med

Det viktigste er å sjekke med flyselskapet om flyet ditt går som planlagt. Dette kan du finne ut av ved å se på nettsidene til Avinor, på flyselskapets sider og på nettsiden Flight Aware.

I tillegg vil du bli varslet direkte fra flyselskapet dersom flyet er innstilt og du er flyttet til en annen avgang. Husk å registrere flyreisen din hos flyselskapet dersom du har kjøpt reisen gjennom en annen nettside.

Ikke gjør den store feilen ved å gå ut fra at flyet ditt er innstilt. Da kan du risikere at flyet går uten deg, og du må kjøpe ny billett til en senere avgang.

- Basert på det antallet teknikere NFO innledningsvis har tatt ut ved streik, så vil i første omgang SAS-flygninger i beskjeden grad berøres, sier pressesjef Tonje Sund til DinSide.

Hun fortsetter:

- I kulissene forbereder vi oss, og gjør grep for å skjerme våre reisende fra trafikkforstyrrelsene som en teknikerstreik kan medføre. Vårt råd til kundene er å følge med i media angående status i disse NHO Luftfart-forhandlingene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer