Restplasser:

Ikke la deg lure

Tilbudet er ikke så godt og begrensa som du kanskje tror.

FULLT ELLER IKKE FULLT?: En reisearrangør kan ha en håndfull seter igjen, mens konkurrerende selskap fortsatt kan ha en rekke ledige plasser - på det samme flyet. Charterselskapene kan nemlig «spleise» på et fly til populære reisemål selv om innholdet i pakkereisen er ulikt. Skjermdump
FULLT ELLER IKKE FULLT?: En reisearrangør kan ha en håndfull seter igjen, mens konkurrerende selskap fortsatt kan ha en rekke ledige plasser - på det samme flyet. Charterselskapene kan nemlig «spleise» på et fly til populære reisemål selv om innholdet i pakkereisen er ulikt. Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den korte sommeren og vakre høsten avløses raskt av lange mørke og kalde vinterdager. Det er kanskje ikke til å undres over at nordmenn elsker late og varme feriedager i Syden også om vinteren.

Men i jakten på billige billetter er det lett å la seg rive med og bestille billige reiser som kanskje ikke er så billige allikevel. Og at det er i alle fall ikke så få reiser og hotellrom som nettsidene kan gi inntrykk av. Det gjelder forresten ikke bare for ferie i utlandet, men også for norgesferien.

Flere plasser enn du tror

Dersom reiseoperatøren advarer mot at det bare er fem plasser igjen på en reise, så betyr det ikke bokstavelig talt fem plasser, slik mange vil tro. Det kan fortsatt være mange ledige seter i flyet hos konkurrende selskap.

- Når vi i Apollo skriver «kun X antall reiser igjen!» gjelder det hos oss på dette flyet, sier kommunikasjonsansvarlig Beatriz Rivera hos Apollo.

Men vær samtidig klar over at reiseselskapene deler på en rekke fly, slik at utsolgt hos ett selskap kan bety at det fortsatt er mange ledige seter hos et annet på samme avgang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer